мережа аптечних закладів


Аптечна довідка
(032) 298-95-95
(097) 298-95-95
(066) 298-95-95

Новини здоров’я

 
 

Багато хто з нас не уявляє свій день без кави. Але чи вся кава корисна? От декілька порад, як не втрати корисні властивості від чашки кави.

 
 
 
Цукровий діабет дуже небезпечна  хвороба, котра щорічно забирає життя мільйонів людей по всьому світу. Але, якщо хворий цукровим діабетом може тримати цукор під контролем, якщо в нього вистачає сил змінити свою харчову поведінку, якщо він буде дотримуватись всіх рекомендацій лікаря, тоді йому забезпечене життя повне радощів та насолоди.
 
 
 
 

 «Компанія «3і» турбується  про працівників. Саме тому було прийняте рішення прийняти участь у діагностиці меланоми – найагресивнішого виду раку шкіри. Адже побутує твердження:  «Краще попередити захворювання, аніж його лікувати»».

 
 
 

Сміх продовжує життя – ця істина відома нам з дитинства. Але, як виявилося, у гарного настрою і нестримних веселощів є ще маса корисних властивостей. Наступні шість причин змусять тебе вивчити пару десятків анекдотів і частіше зустрічатися з людьми, які змушують тебе реготати до сліз.

 
 
 

Наш організм потребує вітаміну D для того, щоб підтримувати в робочому стані всі свої функції. Цей вітамін корисний для зубів, волосся, кісток, він сприяє засвоєнню кальцію і робить нас здоровішими.

 
 
 

Наближається весна – сезон застуд і авітамінозу. Всі ми страждаємо від зниженого імунітету, а ті, хто багато працюють і стикаються з великими фізичними навантаженнями, і поготів. Організм вимагає додаткових вітамінів, але не завжди хочеться приймати таблетки і ліки. 

 
 
 

Дієтологи рекомендують починати свій ранок зі склянки теплої води з лимоном. Навіщо це потрібно? Ми знаємо відповідь.

 
 
 

Сезон грипу знаходиться в самому розпалі, і у великій кількості суперечливої ​​інформації складно знайти відповіді на цікаві для нас питання. то ж як вберегти себе та своїх рідних?

 
 
 

Ці п'ять продуктів − лідери за вмістом корисних жирів Омега-3 і Омега-6, вітамінів А, Е, D, заліза, цинку, магнію, кальцію та інших мінеральних речовин, необхідних для повноцінної роботи мозку.

 
 
 

Здається, гранат просто неможливо не любити: він соковитий, солодкий, при цьому легкозасвоюваний, низькокалорійний і дуже смачний. Цей плід можна додавати в страви: салати, випічку, м'ясо, йогурти.