ГЛЮКВАМИН капсулы №60
Производитель | БОРЩАГОВСКИЙ ХФЗ |
Признак производителя | Отечественый |
Страна производителя | Украина |
Бренд | ГЛЮКВАМИН |
Первичная упаковка | Банка |
Форма выпуска | Капсулы |
Количество в упаковке | 60 |
Действующее вещество | Глюкозамин г / х |
Можно взрослым | Можно |
Можно детям | Нет |
Можна беременным | Нет |
Можно кормящим | Нет |
Можно аллергикам | С осторожностью |
Можно диабетикам | С осторожностью |
Можно водителям | Можно |
Способ применения | Внутренне |
Взаимодействие с пищей | Не имеет значения |
Условия отпуска | Без рецепта |
Температура хранения | не выше 30 С |
Чуствительность к свету | Да |
Властивості
Глюкозамін бере участь у формуванні суглобового хряща, сухожиль, зв'язок та суглобової рідини. Його присутність необхідна для синтезу глікозаміногліканів (хондроїтину) та протеогліканів, які в свою чергу відповідають за пружність та витривалість суглобового хряща. Додаткове вживання глюкозаміну гальмує процеси руйнування хрящової тканини і захищає її від пошкодження.
N-ацетил-D-глюкозамін - метаболіт (похідне) глюкозаміну, бере участь в утворенні гіалуронової кислоти. Гіалуронова кислота важливий компонент синовіальної суглобової рідини, склоподібного тіла ока, багатьох біологічних рідин, у великій кількості знаходиться в шкірі, забезпечуючи механічну міцність та пружність органів, еластичність їх сполучень. Завдяки властивості гіалуронової кислоти зв'язувати молекули води, забезпечується в'язкість суглобової рідини, що у свою чергу зменшує тертя між суглобовими поверхнями, тим самим захищаючи їх від зносу і пошкоджень та сприяє амортизації рухів.
Сумісне застосування глюкозаміну та N-ацетил-D-глюкозаміну призводить до взаємного підвищення сумарного ефекту від дії цих компонентів та сприяє більш тривалому позитивному впливу при дегенеративно-дистрофічних процесах у суглобах або сухожиллях, обмеженій рухливості суглобів, менопаузі та похилому віці, створюючи оптимальні дієтологічні умови функціонування опорно-рухового апарату.
Кверцетин - біофлавоноїд, який, як антиоксидант, перехоплює руйнівні частки, відомі як вільні радикали, що запускають процес апоптозу (загибелі) клітин хрящової тканини. Кверцетин сприяє зменшенню запалення, оновленню кісткової тканини, попередженню ерозивно-виразкових уражень стравоходу шлунку та дванадцятипалої кишки, викликаних прийомом нестероїдних протизапальних препаратів.
Поєднання Кверцетину з Глюкозаміном та N-ацетил-D-глюкозаміном призводить до взаємного посилення їх протизапальних властивостей.
Глюквамін – комплексна дієтична добавка, яка сприяє: зниженню інтенсивності запалення; сповільненню руйнування хряща; відновленню хрящової тканини; поліпшенню рухливості суглобів; зниженню негативної дії нестероїдних протизапальних препаратів. При тривалому використанні протизапальних та знеболюючих препаратів, додаткове застосування Глюкваміну дозволяє запобігти розвитку метаболічного руйнування хряща. Дієтичну добавку розроблено спільно з науковцями Національного фармацевтичного університету (м. Харків).
Рекомендації щодо застосування
Дієтична добавка може бути рекомендована як додаткове джерело D-глюкозаміну гідрохлориду, N-ацетил-D-глюкозаміну та кверцетину при хронічних процесах, що призводять до деструктивних змін хрящової тканини, обмеженій рухливості суглобів, підвищеному навантаженні на суглоби (надмірна вага, заняття спортом та інші інтенсивні фізичні навантаження), травмах суглобів або сухожиль.
Спосіб застосування та дози
Дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу, незалежно від прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю води. Рекомендації щодо вживання: 6-8 тижнів, за необхідності курс можна повторити через 2-3 місяці. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
ОТЗЫВЫ ГЛЮКВАМИН капсулы №60
Отзывов пока нет