ГЛЮКВАМІН капсули №60
Виробник | БОРЩАГІВСЬКИЙ ХФЗ |
Ознака виробника | Вітчизняний |
Країна виробника | Україна |
Бренд | ГЛЮКВАМІН |
Первинна упаковка | банка |
Форма випуску | капсули |
Кількість в упаковці | 60 |
Діюча речовина | Глюкозамін г/х |
Можна дорослим | Можна |
Можна дітям | Ні |
Можна вагітним | Ні |
Можна годуючим | Ні |
Можна алергікам | З обережністю |
Можна діабетикам | З обережністю |
Можна водіям | Можна |
Спосіб застосування | внутрішньо |
Взаємодія з їжею | Не має значення |
Умови відпуску | Без рецепту |
Температура зберігання | не вище 30 С |
Чутливість до світла | Так |
Властивості
Глюкозамін бере участь у формуванні суглобового хряща, сухожиль, зв'язок та суглобової рідини. Його присутність необхідна для синтезу глікозаміногліканів (хондроїтину) та протеогліканів, які в свою чергу відповідають за пружність та витривалість суглобового хряща. Додаткове вживання глюкозаміну гальмує процеси руйнування хрящової тканини і захищає її від пошкодження.
N-ацетил-D-глюкозамін - метаболіт (похідне) глюкозаміну, бере участь в утворенні гіалуронової кислоти. Гіалуронова кислота важливий компонент синовіальної суглобової рідини, склоподібного тіла ока, багатьох біологічних рідин, у великій кількості знаходиться в шкірі, забезпечуючи механічну міцність та пружність органів, еластичність їх сполучень. Завдяки властивості гіалуронової кислоти зв'язувати молекули води, забезпечується в'язкість суглобової рідини, що у свою чергу зменшує тертя між суглобовими поверхнями, тим самим захищаючи їх від зносу і пошкоджень та сприяє амортизації рухів.
Сумісне застосування глюкозаміну та N-ацетил-D-глюкозаміну призводить до взаємного підвищення сумарного ефекту від дії цих компонентів та сприяє більш тривалому позитивному впливу при дегенеративно-дистрофічних процесах у суглобах або сухожиллях, обмеженій рухливості суглобів, менопаузі та похилому віці, створюючи оптимальні дієтологічні умови функціонування опорно-рухового апарату.
Кверцетин - біофлавоноїд, який, як антиоксидант, перехоплює руйнівні частки, відомі як вільні радикали, що запускають процес апоптозу (загибелі) клітин хрящової тканини. Кверцетин сприяє зменшенню запалення, оновленню кісткової тканини, попередженню ерозивно-виразкових уражень стравоходу шлунку та дванадцятипалої кишки, викликаних прийомом нестероїдних протизапальних препаратів.
Поєднання Кверцетину з Глюкозаміном та N-ацетил-D-глюкозаміном призводить до взаємного посилення їх протизапальних властивостей.
Глюквамін – комплексна дієтична добавка, яка сприяє: зниженню інтенсивності запалення; сповільненню руйнування хряща; відновленню хрящової тканини; поліпшенню рухливості суглобів; зниженню негативної дії нестероїдних протизапальних препаратів. При тривалому використанні протизапальних та знеболюючих препаратів, додаткове застосування Глюкваміну дозволяє запобігти розвитку метаболічного руйнування хряща. Дієтичну добавку розроблено спільно з науковцями Національного фармацевтичного університету (м. Харків).
Рекомендації щодо застосування
Дієтична добавка може бути рекомендована як додаткове джерело D-глюкозаміну гідрохлориду, N-ацетил-D-глюкозаміну та кверцетину при хронічних процесах, що призводять до деструктивних змін хрящової тканини, обмеженій рухливості суглобів, підвищеному навантаженні на суглоби (надмірна вага, заняття спортом та інші інтенсивні фізичні навантаження), травмах суглобів або сухожиль.
Спосіб застосування та дози
Дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу, незалежно від прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю води. Рекомендації щодо вживання: 6-8 тижнів, за необхідності курс можна повторити через 2-3 місяці. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
ВІДГУКИ ГЛЮКВАМІН капсули №60
Відгуків ще немає