Клітковина зародків пшениці 210г
Виробник | ФАРМАКОМ |
Ознака виробника | Вітчизняний |
Країна виробника | Україна |
Діюча речовина | Пшениця |
Можна дорослим | Можна |
Можна дітям | з 12 років |
Можна вагітним | Ні |
Можна годуючим | Ні |
Можна алергікам | З обережністю |
Можна діабетикам | Можна |
Можна водіям | Можна |
Спосіб застосування | внутрішньо |
Взаємодія з їжею | До прийому їжі |
Умови відпуску | Без рецепту |
Температура зберігання | не вище 25 С |
Чутливість до світла | Ні |
Опис
Природна клітковина – це поєднання харчових волокон, які не перетравлюються ферментами шлунково-кишкового тракту людини, але успішно ферментують і беруть участь в живленні мікрофлори в товстому кишечнику. Комплексний вплив на систему травлення полягає в посиленні перистальтики (механічне подразнення стінок шлунка і кишечника при набуханні), покращенні жовчовиділення і секреції ферментів. Набухання волокон починається вже в шлунку: подразнюючи нервові закінчення шлунка, волокна створюють ілюзію ситості, зменшують апетит. Висівки підходять для програми по стабілізації ваги, як замінник хліба. Дія висівок обумовлена харчовими волокнами, які входять до їх складу. Харчові волокна пов’язують холестерин, тому висівки рекомендують для профілактики атеросклерозу.
Висівки застосовуються з метою запобігання дисбактеріозу кишечника, оскільки харчові волокна (клітковина) є живильним середовищем для нормальної кишкової мікрофлори. Частинки висівок, завдяки вмісту в них харчових волокон, є універсальним сорбентом. Регулярне вживання висівок допоможе позбутися від запорів і запобігти їх появі в майбутньому. Висівки мають очищуючу властивість, знижують рівень цукру в крові, використовуються як профілактичний засіб для зниження ризику розвитку цукрового діабету 2 типу, покращують діяльність серцевого м’яза, зміцнюють імунітет.
Висівки пшеничні – натуральний продукт для здорового харчування, що містить харчові волокна злаків. Регулярне вживання висівок допоможе позбутися від запорів і запобігти їх появі в майбутньому.
Рекомендації щодо застосування
Клітковина зародків пшениці: додаткове джерело харчових волокон, амінокислот, вітамінів. Сприяє загальному зміцненню організму, поліпшенню обмінних процесів, виведенню токсинів і шлаків з організму, нормалізації моторної функції кишечника.
Спосіб застосування
Дорослим по 1 ст. ложці три рази на день за 30 хвилин до вживання їжі. Запивати достатньою кількістю води. Можна попередньо змішувати зі склянкою кефіру, йогурту, соку або іншої рідини і настоювати 3-5 хвилин. Курс прийому – 1 місяць.
Протипоказання
Індивідуальні чутливість до компонентів, діти до 12 років. Не рекомендується приймати при гострих і хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту з синдромом діареї, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки та інших ерозійних ураженнях шлунково-кишкового тракту в стадії загострення, спайковій хворобі черевної порожнини.
ВІДГУКИ Клітковина зародків пшениці 210г
Відгуків ще немає