0 800 50 95 95
066 298 95 95
097 298 95 95
UA | RU

ПРЕМА порошок по 2,8г №10

ПРОБИОТИКАЛ С.Р.А.
ПРЕМА порошок по 2,8г №10-0
Код товара: 1064411
Цена от:
379.15 грн.
Цены дествительны только при заказе на сайте!
Наличие в аптеках
Главная информация
Отзывы
Инструкция
Наличие в аптеках
Главная информация
Производитель ПРОБИОТИКАЛ С.Р.А.
Признак производителя Импортный
Страна производителя Италия
Бренд ПРЕМА
Первичная упаковка Саше
Форма выпуска Порошок
Количество в упаковке 10
Действующее вещество лактобактерии
Можно взрослым Можно
Можно детям С 0 лет
Можна беременным Можно
Можно кормящим Можно
Можно аллергикам С осторожностью
Можно диабетикам Можно
Можно водителям Можно
Способ применения Внутренне
Взаимодействие с пищей Во время приема пищи
Условия отпуска Без рецепта
Температура хранения не выше 25 С
Чуствительность к свету Да

Рекомендації щодо застосування. Нормалізація мікрофлори кишківника і його функціонального стану:

  • дисбактеріоз, кольки, закреп, діарея;
  • синдром подразненого кишківника (проявляється переважно закрепами, здуттям, коліками);
  • профілактика побічної дії при прийомі антибіотиків (діарея, біль, здуття), профілактика харчової алергії.

Застосування Према при закрепах - оптимальний вибір для вагітних. Крім вирішення проблеми із закрепами Према сприяє усуненню дисбактеріозу, що часто спостерігається у вагітних, та запобігає його появі. Перед застосуванням необхідна консультація лікаря.

Спосіб застосування та дози. Діти від народження та до 12 років: по 1 саше 1 раз на добу, розчинивши вміст саше в 50 ml (мл) грудного молока, молочної суміші або кип’яченої води кімнатної температури. Не додавати до гарячого. Діти старше 12 років та дорослі: по 1-2 саше під час прийому їжі 1 раз на добу, розчинивши вміст саше в 100 ml (мл) води кімнатної температури. Не додавати до гарячого. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу.

Протипоказання. Підвищена чутливість до окремих компонентів. Не є лікарським засобом. Дієтична добавка Према.

Отзывы

ОТЗЫВЫ ПРЕМА порошок по 2,8г №10

Отзывов пока нет

Инструкция