0 800 50 95 95
066 298 95 95
097 298 95 95
UA | RU

Антиперспірант-спрей Eucerin (Еуцерин) Anti-Transpirant Intensive 72 години захисту проти надмірного потовиділення 30 мл (69614)

БАЙЄРСДОРФ
Антиперспірант-спрей Eucerin (Еуцерин) Anti-Transpirant Intensive 72 години захисту проти надмірного потовиділення 30 мл (69614)-0
Код товару: 959201
Доставка
Самовивіз
Наявність в аптеках
Основна інформація
Відгуки
Інструкція
Наявність в аптеках
Місто
Аптека
Основна інформація
ВиробникБАЙЄРСДОРФ
Ознака виробникаІмпортний
Країна виробникаНімеччина
БрендEUCERIN
Умови відпускуБез рецепту
Температура зберіганняне вище 25 С
Чутливість до світлаНі

М'яка формула дезодоранту надійно захищає від запаху і підходить навіть для чутливої або део-несприйнятливої шкіри.

Антиперспірант-спрей Eucerin 72 години захисту був розроблений для людей, які страждають від надмірного потовиділення. Його унікальна 72-годинна формула створює надійний і тривалий захист від сильного потовиділення і запаху. Вона містить високу концентрацію двох високоефективних компонентів антиперспіранту: Алюмінію хлоргідрат (АХГ) і Алюмінію хлорид (АХ). AХ глибше проникає в потові пори, даючи більш тривалий захист між додатками.

Клінічні дослідження доводять зменшення виділення поту на 91% у осіб з надлишковим потовиділенням до 72 годин.

Спосіб застосування

Для нормалізації потовиділення, застосовуйте ввечері на чисту, суху і не подразнену шкіру. Використовуйте вранці після душу, як звичайний дезодорант. Не потрібно використовувати додатковий дезодорант. Перші три дні наносьте щовечора, а потім через вечір або в залежності від потреби. Необхідна частота використання зменшиться з часом. У разі подразнення шкіри почніть користуватися засобом рідше. Якщо подразнення шкіри триває довго, припиніть використання засобу. Дайте засобу висохнути, перш ніж одягатися або одягати прикраси, щоб запобігти появі плям.

Відгуки

ВІДГУКИ Антиперспірант-спрей Eucerin (Еуцерин) Anti-Transpirant Intensive 72 години захисту проти надмірного потовиділення 30 мл (69614)

Відгуків ще немає

Інструкція