0 800 50 95 95
066 298 95 95
097 298 95 95
UA | RU

Крем для лица Eucerin (Эуцерин) AquaPorin Active Face Cream Dry Skin интенсивное увлажнение для сухой кожи 50 мл (69780)

БАЙЄРСДОРФ
Крем для лица Eucerin (Эуцерин) AquaPorin Active Face Cream Dry Skin интенсивное увлажнение для сухой кожи 50 мл (69780)-0
-20%
Код товара: 1403941
Цена от:
635.69 грн.
508.55 грн.
Цены дествительны только при заказе на сайте!
Доставка
Самовивоз
Наличие в аптеках
Главная информация
Отзывы
Инструкция
Наличие в аптеках
Город
Аптека
Главная информация
ПроизводительБАЙЄРСДОРФ
Признак производителяИмпортный
Страна производителяГермания
БрендEUCERIN
Условия отпускаБез рецепта
Температура храненияне выше 25 С
Чуствительность к светуНет
  • Молодість і краса - справжні предмети культу в сучасному світі. Візьмемо мистецтво, кінематограф, літературу й навіть рекламу - завжди головна героїня буде високою, стрункою та молодою. Її шкіра, як здається, сяє природним рум’янцем, а на тілі немає жодної зайвої зморшки чи складочки - справжня богиня в плоті! Якщо ви теж прагнете відповідати сучасним ідеалам - над проблемою збереження юності доведеться дуже попрацювати!

    Почати, як і в усьому, потрібно з малого: підберіть якісні засоби для догляду, найважливішим із яких є ваш базовий крем для обличчя. На цьому засобі точно не можна економити, тим більше, що можна підібрати крем з оптимальним для вас співвідношенням ціни і якості. Наприклад, цей денний флюїд від німецької компанії Eucerin підійде для дівчат із нормальним або комбінованим типом шкіри, на якій починають виникати перші вікові зміни - дрібні мімічні зморшки навколо очей або на лобі. Цей крем має легку консистенцію й не містить силіконів і парабенів, тому не закупорює пори, залишаючи шкірі відчуття чистоти й максимального зволоження!

  • Застосування: використовувати щодня після очищення шкіри. Наносити на обличчя й шию, м’яко втирати до повного вбирання.
Отзывы

ОТЗЫВЫ Крем для лица Eucerin (Эуцерин) AquaPorin Active Face Cream Dry Skin интенсивное увлажнение для сухой кожи 50 мл (69780)

Отзывов пока нет

Инструкция