0 800 50 95 95
066 298 95 95
097 298 95 95
UA | RU

Крем для обличчя Eucerin (Еуцерин) AquaPorin Active Face Cream Dry Skin інтенсивне зволоження для сухої шкіри 50 мл (69780)

БАЙЄРСДОРФ
Крем для обличчя Eucerin (Еуцерин) AquaPorin Active Face Cream Dry Skin інтенсивне зволоження для сухої шкіри 50 мл (69780)-0
Код товару: 1403941
Ціна від:
577.35 грн.
Ціни дійсні тільки при замовленні на сайті!
Доставка
Самовивіз
Наявність в аптеках
Основна інформація
Відгуки
Інструкція
Наявність в аптеках
Місто
Аптека
Основна інформація
ВиробникБАЙЄРСДОРФ
Ознака виробникаІмпортний
Країна виробникаНімеччина
БрендEUCERIN
Умови відпускуБез рецепту
Температура зберіганняне вище 25 С
Чутливість до світлаНі
  • Молодість і краса - справжні предмети культу в сучасному світі. Візьмемо мистецтво, кінематограф, літературу й навіть рекламу - завжди головна героїня буде високою, стрункою та молодою. Її шкіра, як здається, сяє природним рум’янцем, а на тілі немає жодної зайвої зморшки чи складочки - справжня богиня в плоті! Якщо ви теж прагнете відповідати сучасним ідеалам - над проблемою збереження юності доведеться дуже попрацювати!

    Почати, як і в усьому, потрібно з малого: підберіть якісні засоби для догляду, найважливішим із яких є ваш базовий крем для обличчя. На цьому засобі точно не можна економити, тим більше, що можна підібрати крем з оптимальним для вас співвідношенням ціни і якості. Наприклад, цей денний флюїд від німецької компанії Eucerin підійде для дівчат із нормальним або комбінованим типом шкіри, на якій починають виникати перші вікові зміни - дрібні мімічні зморшки навколо очей або на лобі. Цей крем має легку консистенцію й не містить силіконів і парабенів, тому не закупорює пори, залишаючи шкірі відчуття чистоти й максимального зволоження!

  • Застосування: використовувати щодня після очищення шкіри. Наносити на обличчя й шию, м’яко втирати до повного вбирання.
Відгуки

ВІДГУКИ Крем для обличчя Eucerin (Еуцерин) AquaPorin Active Face Cream Dry Skin інтенсивне зволоження для сухої шкіри 50 мл (69780)

Відгуків ще немає

Інструкція