0 800 50 95 95
066 298 95 95
097 298 95 95
UA | RU

Крем для лица Eucerin (Эуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальной и комбинированной кожи 50 мл (69779)

БАЙЄРСДОРФ
Крем для лица Eucerin (Эуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальной и комбинированной кожи 50 мл (69779)-0
Крем для лица Eucerin (Эуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальной и комбинированной кожи 50 мл (69779)-1
Крем для лица Eucerin (Эуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальной и комбинированной кожи 50 мл (69779)-thumb0
Крем для лица Eucerin (Эуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальной и комбинированной кожи 50 мл (69779)-thumb1
-20%
Код товара: 1403931
Цена от:
692.31 грн.
553.85 грн.
Цены дествительны только при заказе на сайте!
Доставка
Самовивоз
Наличие в аптеках
Главная информация
Отзывы
Инструкция
Наличие в аптеках
Город
Аптека
Главная информация
ПроизводительБАЙЄРСДОРФ
Признак производителяИмпортный
Страна производителяГермания
БрендEUCERIN
Условия отпускаБез рецепта
Температура храненияне выше 25 С
Чуствительность к светуНет

Eucerin Аквапорин Актив для нормальної та комбінованої шкіри обличчя - це освіжаючий засіб для зволоження шкіри, яке покращує власну систему зволоження шкіри і робить шкіру гладкою, пружною і сяючою.

Наша шкіра потребує вологи, щоб функціонувати правильно і ефективно. Добре зволожена шкіра гладка і пружна і виглядає сяючою. Коли природний бар'єр шкіри порушений, вона втрачає вологу і стає зневодненою. Зневоднена шкіра виглядає тьмяною, жорстка на дотик і стягнута, позбавлена можливості стримувати зовнішні подразники. Як результат, вона стає чутливою. Інтенсивне і тривале зволоження необхідно для того, щоб шкіра виглядала краще зовні і на дотик.

Більшість зволожуючих засобів покращують зволоженість шкіри шляхом обмеження випаровування води з поверхні шкіри і / або шляхом затримання вологи у верхніх шарах шкіри за допомогою Гліцерину.
Однак, у шкіри є власна система зволоження - аквапорини. Вони транспортують вологу між клітинами шкіри і підтримують гідратацію зсередини.

Eucerin Аквапорин Актив підвищує їх природну силу. Формула містить Глюко Гліцерол, інгредієнт, який доведено збільшує кількість аквапоринів у шкірі. Це означає, що на додаток до зменшення випаровування вологи з зовнішніх шарів шкіри, Eucerin Аквапорин Актив покращує власну систему зволоження шкіри.
Легка освіжаюча текстура Eucerin Аквапорин Актив для нормальної та комбінованої шкіри забезпечує зволоження протягом 24 годин і легко вбирається. Засіб полегшує стягнутість і робить шкіру гладкою і пружною.

Клінічно і дерматологічно доведено, що Eucerin Авапорин Актив підходить для чутливої шкіри і не містить парфумованих ароматів або парабенів.

Спосіб застосування

Наносити вранці і ввечері, злегка масажуючи обличчя, шию і декольте.
Уникати контакту з очима.

Отзывы

ОТЗЫВЫ Крем для лица Eucerin (Эуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальной и комбинированной кожи 50 мл (69779)

Отзывов пока нет

Инструкция