0 800 50 95 95
066 298 95 95
097 298 95 95
UA | RU

Крем для обличчя Eucerin (Еуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальної та комбінованої шкіри 50 мл (69779)

БАЙЄРСДОРФ
Крем для обличчя Eucerin (Еуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальної та комбінованої шкіри 50 мл (69779)-0
Крем для обличчя Eucerin (Еуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальної та комбінованої шкіри 50 мл (69779)-1
Крем для обличчя Eucerin (Еуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальної та комбінованої шкіри 50 мл (69779)-thumb0
Крем для обличчя Eucerin (Еуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальної та комбінованої шкіри 50 мл (69779)-thumb1
Код товару: 1403931
Ціна від:
577.35 грн.
Ціни дійсні тільки при замовленні на сайті!
Доставка
Самовивіз
Наявність в аптеках
Основна інформація
Відгуки
Інструкція
Наявність в аптеках
Місто
Аптека
Основна інформація
ВиробникБАЙЄРСДОРФ
Ознака виробникаІмпортний
Країна виробникаНімеччина
БрендEUCERIN
Умови відпускуБез рецепту
Температура зберіганняне вище 25 С
Чутливість до світлаНі

Eucerin Аквапорин Актив для нормальної та комбінованої шкіри обличчя - це освіжаючий засіб для зволоження шкіри, яке покращує власну систему зволоження шкіри і робить шкіру гладкою, пружною і сяючою.

Наша шкіра потребує вологи, щоб функціонувати правильно і ефективно. Добре зволожена шкіра гладка і пружна і виглядає сяючою. Коли природний бар'єр шкіри порушений, вона втрачає вологу і стає зневодненою. Зневоднена шкіра виглядає тьмяною, жорстка на дотик і стягнута, позбавлена можливості стримувати зовнішні подразники. Як результат, вона стає чутливою. Інтенсивне і тривале зволоження необхідно для того, щоб шкіра виглядала краще зовні і на дотик.

Більшість зволожуючих засобів покращують зволоженість шкіри шляхом обмеження випаровування води з поверхні шкіри і / або шляхом затримання вологи у верхніх шарах шкіри за допомогою Гліцерину.
Однак, у шкіри є власна система зволоження - аквапорини. Вони транспортують вологу між клітинами шкіри і підтримують гідратацію зсередини.

Eucerin Аквапорин Актив підвищує їх природну силу. Формула містить Глюко Гліцерол, інгредієнт, який доведено збільшує кількість аквапоринів у шкірі. Це означає, що на додаток до зменшення випаровування вологи з зовнішніх шарів шкіри, Eucerin Аквапорин Актив покращує власну систему зволоження шкіри.
Легка освіжаюча текстура Eucerin Аквапорин Актив для нормальної та комбінованої шкіри забезпечує зволоження протягом 24 годин і легко вбирається. Засіб полегшує стягнутість і робить шкіру гладкою і пружною.

Клінічно і дерматологічно доведено, що Eucerin Авапорин Актив підходить для чутливої шкіри і не містить парфумованих ароматів або парабенів.

Спосіб застосування

Наносити вранці і ввечері, злегка масажуючи обличчя, шию і декольте.
Уникати контакту з очима.

Відгуки

ВІДГУКИ Крем для обличчя Eucerin (Еуцерин) AquaPorin Active Face Cream Normal Skin для нормальної та комбінованої шкіри 50 мл (69779)

Відгуків ще немає

Інструкція