0 800 50 95 95
066 298 95 95
097 298 95 95
UA | RU

Шампунь Eucerin (Эуцерин) DermoCapillaire Shampoo Urea успокаивающий для сухой и поврежденной кожи головы 250 мл (69657)

БАЙЄРСДОРФ
Шампунь Eucerin (Эуцерин) DermoCapillaire Shampoo Urea успокаивающий для сухой и поврежденной кожи головы 250 мл (69657)-0
Код товара: 1051371
Цена от:
416.06 грн.
Цены дествительны только при заказе на сайте!
Доставка
Самовивоз
Наличие в аптеках
Главная информация
Отзывы
Инструкция
Наличие в аптеках
Город
Аптека
Главная информация
ПроизводительБАЙЄРСДОРФ
Признак производителяИмпортный
Страна производителяГермания
БрендEUCERIN
Условия отпускаБез рецепта
Температура храненияне выше 25 С
Чуствительность к светуНет

Заспокійливий шампунь Eucerin DermoCapillaire спеціально розроблений для боротьби із захворюваннями шкіри голови, які викликають сухість і свербіж. Засіб збагачений сечовиною й лактатом — двома зволожувальними факторами, які виробляються природним способом у здоровій шкірі. Вони забезпечують сухій та сверблячій шкірі голови поживний догляд, якого вона потребує. Використовується в поєднанні з лікувальним заспокійливим концентратом Eucerin DermoCapillaire, заспокоює та знімає свербіж і сухість, додаючи волоссю здорового блиску й роблячи його слухнянішим.

Основні компоненти: Urea (сечовина), лактат (молочна кислота), полідоканол.
Властивості: без барвників, без парабенів, без силікону, лугів, близькі до нейтрального середовища, без запаху, без спирту.

Клінічні дослідження
Дерматологічні та клінічні дослідження підтверджують ефективність засобу та сумісність із сухою шкірою голови навіть у разі атопічного дерматиту і псоріазу.

Переваги
Зменшує втрату вологи шкіри голови. Заспокоює та зменшує свербіж. Додає волоссю здорового блиску й робить його слухняним.

Рекомендації щодо застосування
Для досягнення найкращих результатів використовуйте заспокійливий шампунь Eucerin DermoCapillaire в поєднанні з лікувальним заспокійливим концентратом Eucerin DermoCapillaire UREA.

Отзывы

ОТЗЫВЫ Шампунь Eucerin (Эуцерин) DermoCapillaire Shampoo Urea успокаивающий для сухой и поврежденной кожи головы 250 мл (69657)

Отзывов пока нет

Инструкция