0 800 50 95 95
066 298 95 95
097 298 95 95
UA | RU

Шампунь Eucerin (Еуцерин) DermoCapillaire Shampoo Urea заспокійливий для сухої і пошкодженої шкіри голови 250 мл (69657)

БАЙЄРСДОРФ
Шампунь Eucerin (Еуцерин) DermoCapillaire Shampoo Urea заспокійливий для сухої і пошкодженої шкіри голови 250 мл (69657)-0
Код товару: 1051371
Ціна від:
416.06 грн.
Ціни дійсні тільки при замовленні на сайті!
Доставка
Самовивіз
Наявність в аптеках
Основна інформація
Відгуки
Інструкція
Наявність в аптеках
Місто
Аптека
Основна інформація
ВиробникБАЙЄРСДОРФ
Ознака виробникаІмпортний
Країна виробникаНімеччина
БрендEUCERIN
Умови відпускуБез рецепту
Температура зберіганняне вище 25 С
Чутливість до світлаНі

Заспокійливий шампунь Eucerin DermoCapillaire спеціально розроблений для боротьби із захворюваннями шкіри голови, які викликають сухість і свербіж. Засіб збагачений сечовиною й лактатом — двома зволожувальними факторами, які виробляються природним способом у здоровій шкірі. Вони забезпечують сухій та сверблячій шкірі голови поживний догляд, якого вона потребує. Використовується в поєднанні з лікувальним заспокійливим концентратом Eucerin DermoCapillaire, заспокоює та знімає свербіж і сухість, додаючи волоссю здорового блиску й роблячи його слухнянішим.

Основні компоненти: Urea (сечовина), лактат (молочна кислота), полідоканол.
Властивості: без барвників, без парабенів, без силікону, лугів, близькі до нейтрального середовища, без запаху, без спирту.

Клінічні дослідження
Дерматологічні та клінічні дослідження підтверджують ефективність засобу та сумісність із сухою шкірою голови навіть у разі атопічного дерматиту і псоріазу.

Переваги
Зменшує втрату вологи шкіри голови. Заспокоює та зменшує свербіж. Додає волоссю здорового блиску й робить його слухняним.

Рекомендації щодо застосування
Для досягнення найкращих результатів використовуйте заспокійливий шампунь Eucerin DermoCapillaire в поєднанні з лікувальним заспокійливим концентратом Eucerin DermoCapillaire UREA.

Відгуки

ВІДГУКИ Шампунь Eucerin (Еуцерин) DermoCapillaire Shampoo Urea заспокійливий для сухої і пошкодженої шкіри голови 250 мл (69657)

Відгуків ще немає

Інструкція