0 800 50 95 95
066 298 95 95
097 298 95 95
UA | RU

Крем Eucerin (Еуцерин) Hyaluron-Filler Day Cream Normal Skin легкий проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 50 мл (952401)

БАЙЄРСДОРФ
Крем Eucerin (Еуцерин) Hyaluron-Filler Day Cream Normal Skin легкий проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 50 мл (952401)-0
Код товару: 952401
Ціна від:
895.65 грн.
Ціни дійсні тільки при замовленні на сайті!
Доставка
Самовивіз
Наявність в аптеках
Основна інформація
Відгуки
Інструкція
Наявність в аптеках
Місто
Аптека
Основна інформація
ВиробникБАЙЄРСДОРФ
Ознака виробникаІмпортний
Країна виробникаНімеччина
БрендEUCERIN
Умови відпускуБез рецепту
Температура зберіганняне вище 25 С
Чутливість до світлаНі
  • Піклуватися про збереження молодості шкіри слід уже після тридцяти років, щоб  подовжити свою красу. Унікальний крем Eucerin Hyaluron-Filler D дасть вам можливість завжди мати такий свіжий вигляд, що здаватиметься, ніби час обходить вас стороною. Цей чудовий продукт прекрасно підтягує і зволожує шкіру, а також розгладжує зморшки, що вже з'явилися і запобігає утворенню нових.

    Високоефективна формула Eucerin Hyaluron-Filler D ґрунтується на гіалуроновій кислоті, яка є природною для шкіри речовиною, що відповідає за її пружність. Окрім цього компонента, до цього денного крему входить гліцин-сапонін, який активізує клітини шкіри для синтезу власної гіалуронової кислоти.

    Покривши шкіру цим кремом вранці, ви можете бути впевнені, що цілий день цей продукт надійно захищатиме ваше обличчя від вікових змін, зокрема - від фотостаріння під впливом сонячних променів (крем містить UV-фільтр SPF 15). Цей чарівний засіб стане відмінною основою для нанесення макіяжу, яка дасть вам змогу накласти тон або пудру абсолютно рівно.

Відгуки

ВІДГУКИ Крем Eucerin (Еуцерин) Hyaluron-Filler Day Cream Normal Skin легкий проти зморшок для нормальної та комбінованої шкіри 50 мл (952401)

Відгуків ще немає

Інструкція