0 800 50 95 95
066 298 95 95
097 298 95 95
UA | RU

Крем Eucerin (Еуцерин) Hyaluron Filler Volume Lift Night Cream нічний антивіковий для відновлення контуру обличчя 50 мл (89763)

БАЙЄРСДОРФ
Крем Eucerin (Еуцерин) Hyaluron Filler Volume Lift Night Cream нічний антивіковий для відновлення контуру обличчя 50 мл (89763)-0
Крем Eucerin (Еуцерин) Hyaluron Filler Volume Lift Night Cream нічний антивіковий для відновлення контуру обличчя 50 мл (89763)-1
Крем Eucerin (Еуцерин) Hyaluron Filler Volume Lift Night Cream нічний антивіковий для відновлення контуру обличчя 50 мл (89763)-thumb0
Крем Eucerin (Еуцерин) Hyaluron Filler Volume Lift Night Cream нічний антивіковий для відновлення контуру обличчя 50 мл (89763)-thumb1
Код товару: 2756631
Ціна від:
990.29 грн.
Ціни дійсні тільки при замовленні на сайті!
Доставка
Самовивіз
Наявність в аптеках
Основна інформація
Відгуки
Інструкція
Наявність в аптеках
Місто
Аптека
Основна інформація
ВиробникБАЙЄРСДОРФ
Ознака виробникаІмпортний
Країна виробникаНімеччина
БрендEUCERIN
Умови відпускуБез рецепту
Температура зберіганняне вище 25 С
Чутливість до світлаНі

Згодом шкіра втрачає обсяг і пружність: контури особи стають менш чіткими, а риси обличчя помітно змінюються. До рем для нічного догляду за шкірою Eucerin HYALURON-FILLER + VOLUME-LIFT був спеціально розроблений для усунення глибоких зморшок, коригування контурів особи з ліфтинг-ефектом в нічний час. Він підходить для всіх типів шкіри.

Нічний крем містить три активних інгредієнта, дія яких спрямована на певні шари шкіри, в яких відбувається втрата обсягу: магнолол збільшує розмір і кількість створюють обсяг клітин 1, олігопептиди стимулюють колагенову мережу для додання структурі шкіри додаткової пружності, а гіалуронова кислота інтенсивно зволожує шкіру і розгладжує глибокі зморшки. У нього також входить декспантенол, який додатково сприяє регенерації в нічний час. Регулярне використання крему для нічного догляду за шкірою Eucerin HYALURON-FILLER + VOLUME-LIFT допомагає відновити втрачений об'єм і відкоригувати контури особи. Тонкі лінії і глибокі зморшки помітно зменшуються, а шкіра стає помітно більш гладкою і пружною.

Активні компоненти

  • Гіалуронова кислота - речовина, яка утворюється клітинами шкіри та є частиною її сполучної тканини. Однією з ключових функцій кислоти є її здатність утримувати вологу в співвідношенні: 1 г гіалуронової кислоти-1 л води. З віком природна здатність шкіри виробляти гіалуронову кислоту знижується і починають з'являтися і заглиблюватися зморшки. Існує два види гіалуронової кислоти, які ефективно розгладжують зморшки зсередини:
    • Високомолекулярна гіалуронова кислота діє в верхніх шарах шкіри, де формуються неглибокі зморшки.
    • Низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає вглиб шарів епідермісу, де формуються більш глибокі зморшки.
  • Гліцин-сапонін Ефективно стимулює і підсилює вироблення гіалуронової кислоти. Доведено, що отриманий з сої біоактивні гліцин-сапонін є одним з найбільш ефективних речовин для стимулювання вироблення природної гіалуронової кислоти в шкірі. Завдяки йому стимулюються фібробласти клітин шкіри, відповідальні за вироблення гіалуронової кислоти, посилюється синтез нової гіалуронової кислоти до 256% (in vitro).
  • Декспантенол походить від пантотенової кислоти (також відомий як вітамін В5), є надзвичайно ефективним зволожувачем, покращує зволоження зовнішнього шару шкіри, зменшує трансепідермальних втрату вологи та підтримує м'якість і еластичність шкіри. Декспантенол підвищує регенерацію та відновлення шкіри. Було доведено, що при регулярному застосуванні компонент усуває симптоми подразнення шкіри, такі як сухість, жорсткість, лущення і почервоніння.
  • КОМПЛЕКСНИЙ ЕФЕКТ Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift, дія яких спрямована на певні шари шкіри, в яких відбувається втрата обсягу:
    • Магнолол доведено збільшує розмір і кількість створюють обсяг клітин
    • Олігопептиди, одержувані з анісу, сприяють виробленню колагену, що робить шкіру більш пружною
    • Гіалуронова кислота інтенсивно зволожує шкіру і розгладжує глибокі зморшки.

Серія Eucerin HYALURON-FILLER + VOLUME-LIFT діє на множинні чинники проблем обвислій шкіри та втрати обсягу, які є причиною погіршення виразності контурів особи. Згодом шкіра втрачає обсяг, а контури особи можуть втрачати тонус через зменшення кількості природних речовин, які роблять шкіру пружною і гладенькою.

Клінічно випробувана серія Eucerin HYALURON-FILLER + VOLUME-LIFT була розроблена для впливу на специфічні шари шкіри, в яких відбувається втрата обсягу. Висока ефективність магнолола збільшує розмір і кількість клітин, які надають обсяг. *

Олігопептиди зміцнюють колагенову мережу і відновлять колаген *, в той час як гіалуронова кислота покращує утримання вологи для збереження форми шкіри та зменшення кількості зморшок.

Показання до застосування

Зміна контуру обличчя, глибокі зморшки, викликані втраченим об'ємом. Для нормального і комбінованого типів шкіри.

Інновація

Що входять до складу компоненти забезпечують комплексний догляд:

  • магнолол природного походження збільшує розмір і кількість клітин, що створюють обсяг;
  • олігопептиди сприяють відновленню колагену;
  • гіалуронова кислота інтенсивно зволожує шкіру і розгладжує глибокі зморшки;
  • дексапантенол стимулює відновлення шкіри вночі.

Некомедогенной.

Результат

Відновлення втраченого об'єму, моделювання контурів особи, ліфтинг-ефект, видиме скорочення поверхневих і глибоких зморшок.

При регулярному використанні засоби лінії Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift допомагають розгладити глибокі зморшки та відновити контури особи завдяки ліфтинг-ефекту.

Формула з магнололом, олигопептидами та гіалуроновою кислотою відновлює втрачений об'єм шкіри та коригує контури особи, забезпечуючи ліфтинг-ефект

Рекомендації щодо застосування

Наносите ввечері на попередньо очищену шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Уникати потрапляння в очі.

Склад

Aqua, Гліцерин, Пантенол, Dicaprylyl Ether, Hydrogenated Coco-Glycerides, Caprylic-Capric-Triglyceride, Cetyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Synthetic Beeswax, Glyceryl Stearate Citrate, Methylpropanediol, Octyldodecanol, Arginine HCL, Cetyl Alcohol, Polymethylsilsesquioxane, Stearyl Alcohol, Magnolia Officinalis Bark Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum

Відгуки

ВІДГУКИ Крем Eucerin (Еуцерин) Hyaluron Filler Volume Lift Night Cream нічний антивіковий для відновлення контуру обличчя 50 мл (89763)

Відгуків ще немає

Інструкція