Молочна суміш Nutrilon (Нутрілон) Пепті 400 г
Виробник | НУТРИЦІЯ |
Ознака виробника | Імпортний |
Країна виробника | Нідерланди |
Бренд | NUTRILON |
Умови відпуску | Без рецепту |
Температура зберігання | не вище 25 С |
Чутливість до світла | Ні |
Опис
У дітей від народження, які перебувають на грудному або штучному вигодовуванні, може розвинутися алергія на білок коров'ячого молока. Реакція проявляється у вигляді висипів та сухості шкіри.
Турбуючись про діток з алергією легкого та середнього ступеня тяжкості на білок коров'ячого молока, експерти Nutricia створили суху суміш «Nutrilon Пепті», яка легко засвоюється і позбавляє малят від проявів алергії.
Глибокий гідроліз білка
Легке засвоєння у кишківнику та швидке позбавлення симптомів алергії.
Запатентовані пребіотики GOS/FOS 9:1
Запатентована формула галакто- і фруктоолігосахаридів (GOS/FOS) у співвідношенні 9: 1 в концентрації 0,8 г/100 мл суміші Nutrilon сприяє:
- розвитку імунної системи;
- розвитку мікрофлори кишківника;
- зменшенню інфекційних захворювань.
Комплекс IQ Pro
До складу комплексу входять поліненасичені жирні кислоти, які:
- необхідні для нормального розвитку нервової системи, головного мозку, що тісно пов’язано з інтелектом малюка;
- беруть участь у розвитку сітківки ока, сприяють розвитку зору;
- позитивно впливають на емоційний стан дитини, покращують швидкість обробки інформації, стимулюють розвиток когнітивної функції.
Спосіб застосування
1. Перед приготуванням суміші ретельно вимийте руки, простерилізуйте пляшечку і соску.
2. Чисту питну воду прокип'ятіть протягом 10 хвилин і залиште її на 30 хвилин для охолодження приблизно до 40° С.
3. Відміряйте точну кількість води, використовуючи таблицю дозування на упаковці молочної суміші «Нутрілон»; налийте відповідну кількість води
в стерилізовану пляшку. Не використовуйте повторно кип'ячену воду .
4. Використовуйте тільки ложечку, яка додається. Зніміть зайвий порошок дитячого харчування «Нутрілон» за допомогою кромки всередині упаковки. Не ущільнюйте!
5. Додайте в воду точну кількість мірних ложечок порошку. Занадто велика чи мала кількість мірних ложечок суміші може завдати шкоди вашому малюкові!
6. Закрийте пляшечку і добре збовтайте її (протягом 10 секунд) так, щоб порошок повністю розчинився. Зніміть кришку і одягніть на пляшечку соску.
7. Перевірте температуру готового дитячого харчування «Нутрілон» на тильній стороні зап'ястя (37° С).
Як зберігати
Перед відкриттям: зберігайте суміш у сухому прохолодному місці, але не в холодильнику. Щільно закривайте банку.
Після відкриття вміст банки слід використати протягом 4-х тижнів. Невідкриту банку зберігати при температурі від 0° до 25° С. Упаковано в захисному середовищі.
Важливі інструкції з годування
Використання некип’яченої, нечистої, не питної води, а також нестерильної пляшечки або соски може завдати шкоди здоров’ю дитини.
Розведену суміш слід використати протягом однієї години. Ніколи не використовуйте для наступного годування залишки розведеної порції.
Не розігрівайте розведену суміш у мікрохвильовій печі.
Дотримуйтесь інструкцій: не збільшуйте кількість мірних ложечок на одну порцію та не додавайте нічого у готову суміш.
Застереження
Безумовна перевага належить грудному вигодовуванню.
Перед початком годування дитини до 1 року необхідно проконсультуватися з лікарем-педіатром. Щодо переходу на нову суміш проконсультуйтесь із лікарем-педіатром. Суміш необхідно використовувати за призначенням та під контролем лікаря-педіатра.
Забороняється використання води з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування. Недотримання інструкцій з приготування суміші може завдати шкоди Вашій дитині.
Не використовувати в харчуванні дітей, які мають алергію на будь-який з компонентів продукту. Не залишайте дитину на самоті під час годування. Будь ласка, доглядайте за першими зубками малюка, особливо перед сном.
ВАЖЛИВО
Введення звичайної суміші одночасно з вживанням "Nutrilon Пепті" зменшить ефективність останньої.
Випорожнення дитини, яка отримує цю суміш, можуть набувати зеленуватого кольору, що зумовлено наявністю гідролізованого сироваткового білка.
Ця властивість характерна для всіх сумішей з глибоким гідролізом білка.