ЗАКВАСКА GOOD FOOD Йогурт по 1г №5
текст
- Безпосередньо в аптеці готівкою чи карткою
- Карткою онлайн
Детальніше
| Виробник | Good Food |
| Ознака виробника | Вітчизняний |
| Країна виробника | Україна |
| Бренд | ГУД ФУД |
| Первинна упаковка | пакет |
| Форма випуску | порошок |
| Кількість в упаковці | 5 |
| Діюча речовина | Лактобактерії |
| Можна дорослим | Можна |
| Можна дітям | по призначенню лікаря |
| Можна вагітним | По призначенню лікаря |
| Можна годуючим | По призначенню лікаря |
| Можна алергікам | Можна |
| Можна діабетикам | З обережністю |
| Можна водіям | Можна |
| Спосіб застосування | внутрішньо |
| Взаємодія з їжею | Під час прийому їжі |
| Умови відпуску | Без рецепту |
| Температура зберігання | від 2 до 8 С |
| Чутливість до світла | Так |
Загальні властивості.
- Для спортсменів;
- Для жіночого здоров'я;
- Для відмінного травлення.
Йогурт - найпопулярніший кисломолочний продукт в Європі. Йогурт ТМ Good Food містить в своєму складі класичну Болгарську паличку і молочний стрептокок. А для ще більшої користі в його склад додані ацидофільні лактобактерії. Йогурти ТМ Good Food благотворно впливають на роботу кишківника і травлення:
- йогурт нормалізує моторику кишківника (швидке переварювання їжі і засвоєння з неї поживних речовин);
- йогурт прискорює виведення продуктів обміну речовин з організму;
- захищає кишківника від хвороботворних мікроорганізмів, грибів і дріжджів;
- ферменти, які містяться в готових йогуртах Гуд Фуд, допомагають швидко відновити сили, енергію після занять спортом, активних ігор або праці та інших фізичних навантажень. Це відбувається за рахунок відновлення втраченого білка і рідини в організмі.
Щоденне вживання Йогурту з живими бактеріями - важливий профілактичний момент для всіх, хто піклується про своє здоров'я і про здоров'я своєї родини. Йогурт рекомендується включати в раціон дорослих не рідше ніж 3 рази на тиждень, і в раціон дітей не менше 5 разів на тиждень. Вага сухої речовини в пакетику 1г.
Приготування. Закваска Йогурт ТМ Good Food розрахована на сквашування від 1-го до 3-х літрів йогурту. Кількість корисних бактерій при приготуванні 1-го, 2-х або 3-х літрів йогурту буде однаково високим. Час приготування 3-х літрів може бути трохи довшим. Готовий продукт можна використовувати в якості закваски і готувати з нього новий напій.
ВІДГУКИ ЗАКВАСКА GOOD FOOD Йогурт по 1г №5
Відгуків ще немає